image
Sursa foto: Profimedia

Jelena Djokovic, provocare pentru Novak Djokovic, după o nouă victorie spectaculoasă la Wimbledon

Novak Djokovic (35 de ani, locul 3 ATP) a reușit calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, după ce l-a învins pe Jannik Sinner (20 de ani, locul 13 ATP) în 5 seturi, 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Sârbul este campionul ultimelor 3 ediții de la Wimbledon și a ajuns la 26 de victorii consecutive pe iarba londoneză.

"Să vedem cât de departe ajungi după acest tweet. 26 de victorii consecutive!!!", a scris Jelena Djokovic, soția lui Novak Djokovic, pe Twitter.

Ea a repostat un mesaj publicat de cei de la The Tennis Podcast: "Novak Djokovic are 26 de victorii consecutive la Wimbledon. Am senzația că nu se vorbește suficient despre asta".

Cameron Norrie, cap de serie numărul 9, va fi adversarul lui Novak Djokovic în penultimul act de la Wimbledon. Britanicul s-a calificat în semifinale, după ce l-a învins cu 3-6, 7-5, 2-6, 6-3, 7-5 pe belgianul David Goffin, într-o partidă disputată marţi la All England Club.

Cameron Norrie şi Novak Djokovic s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul profesionist, la ediţia de anul trecut a Turneului Campionilor, sârbul impunându-se atunci fără probleme, cu 6-2, 6-1, după doar 68 minute de joc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: