image
Sursa foto: Getty Images

Un fost jucător de la Liverpool a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat și jefuit în plină stradă

Andre Wisdom (27 de ani), fundașul echipei Derby County, din liga a doua engleză, a fost internat în spital, după ce a fost victima unui atac în plină stradă.

Cel care a evoluat în trecut și la Liverpool a fost integralist în meciul lui Derby de sâmbătă, contra lui Reading, scor 2-1.

Duminică, el a mers în Liverpool, unde a fost atacat cu cuțitul și jefuit de patru persoane care purtau măști, scrie Derby Telegraph. Wisdom a suferit multiple răni, inclusiv în zona capului.

Ulterior, el a fost transportat la spital. Din fericire, rănile suferite nu îi pun în pericol viața, astfel că medicii se așteaptă la o recuperare completă. Fotbalistul ar putea fi externat în două sau trei zile, scrie sursa citată.

Autoritățile din Liverpool investighează acum cazul și se vor folosi de camerele de supraveghere pentru a-i identifica pe cei patru atacatori.

"Clubul Derby confirmă că Andre Wisdom a fost victima unui atac și a unui jaf. A suferit răni care au necesitat internarea în spital, acolo unde se află în stare stabilă.

Poliția din Merseyside și clubul vor face toate eforturile pentru a-l sprijini pe Andre și familia sa. Astfel, nu vom mai face alte precizări pentru moment", a transmis clubul Derby County.

Andre Wisdom și-a început cariera la Liverpool, acolo unde a strâns 22 de meciuri și un gol pentru prima echipă, cele mai multe dintre ele în perioada 2012-2013. Fundașul a mai fost împrumutat la cluburi precum Derby, West Bromwich Albion, Norwich sau RB Salzburg.

Din 2017, Wisdom este fotbalistul celor de la Derby. Fostul internațional englez U21 a strâns 105 meciuri pentru echipa din liga a doua engleză.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: