„Întotdeauna am judecat despre partidele politice după calitatea membrilor pe care îi are. Uneori am mai greșit, nu în zadar înțelepciunea populară zice că trebuie să mănânci un PUD de sare cu un om pentru a-l cunoaște, dar acest lucru nu mi-a schimbat părerea. Susțin PNL din România în alegerile europarlamentare tocmai pentru echipa pe care o are”, a menționat Maria Ciobanu.

„Nu cred că mai există cineva la noi, care să nu fi auzit de europarlamentarul Siegfried Mureșan, vocea celor mulți din Republica Moldova în Parlamentul European, sau de jurnalistul de televiziune și om politic Bogdan Rareș și încă multe alte voci sonore, care și-au asumat sarcina de a fi mesagerii Republicii Moldova în lume”, a adăugat deputatul ACUM.

Totodată, Maria Ciobanu îndeamnă cetățenii români din RM să bifeze „da” în buletinul pentru referendumul inițiat de președintele României, Klaus Iohannis, la fel pe 26 mai.

Iată care sunt cele două întrebări: 1. „Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?”; 2. „Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infracţiunilor, pedepselor şi al organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele direct la Curtea Constituţională?”.