image
Sursa foto: BBC

Noi surprize pentru telespectatorii Jurnal TV: Cele mai tari colecții de documentare marca BBC, începând cu acest weekend

Jurnal TV lărgește orizonturi. Postul nostru de televiziune vă aduce cele mai tari colecții de documentare, marca BBC. Începând cu acest weekend, în grila noastră de emisie vor fi difuzate două producții de top: ”Planeta Albastră”, sezonul doi, și „Uimitoarele anotimpuri”.

BBC explorează în continuare noi peisaje din lumea acvatică. Filmările pentru sezonul doi al „Planetei Albastre” au fost realizate în 39 de ţări, pe fiecare continent şi în fiecare ocean, iar imaginile sunt absolut mirifice. Serialul, recompensat cu două premii BAFTA și două trofee Emmy, aduce în atenţie subiecte captivante privind probleme dintre cele mai variate ale mediului marin.

Jurnal TV va difuza documentarul „Planeta Albastră sezonul 2” începând cu ziua de mâine, de la ora 10:15, și duminică, la 10:45.

Surprizele nu se opresc aici. Jurnal TV aduce în casele voastre o altă producție de top, de la cea mai importantă companie de televiziune britanică. Este vorba despre documentarul „Uimitoarele anotimpuri”, care arată cum natura se împletește în mod miraculos cu fiecare anotimp în parte și cum se schimbă peisajele de la un sezon la altul.

Serialul documentar „Uimitoarele anotimpuri” va fi difuzat pe postul nostru, începând cu ziua de mâine, la ora 13:00 și duminică, la aceeași oră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: