image
Sursa foto: Eden Hazard, Real Madrid

Chelsea îl vinde pe Eden Hazard la Real Madrid: Englezii au anunțat prețul mutării și motivul despărțirii

Chelsea se desparte de Eden Hazard, în această vară, iar belgianul de 28 de ani va ajunge la Real Madrid, pentru 100 de milioane de euro. Daily Mail anunță și care este principalul motiv pentru care londonezii își cedează starul.

Hazard are contract cu Chelsea până în vara lui 2020, iar clubul condus de Roman Abramovich ar risca să îl piardă gratis dacă nu îl vinde în următoarea fereastră de mercato. Chelsea nu își permite acest lucru, pentru a nu avea probleme cu fair-play-ul financiar.

Mundo Deportivo susține că Real Madrid va face anunțul oficial al transferului lui Hazard imediat după finala Europa League, Arsenal - Chelsea, care va avea loc pe 29 mai.

Hazard a refuzat, în trei rânduri, prelungirea contractului cu Chelsea, iar principalul motiv a fost dorința de a juca la Real Madrid, sub conducerea lui Zinedine Zidane.

Eden nu s-a ferit să își declare admirația pentru antrenorul care a câștigat cu ”galacticii” trei trofee ale UEFA Champions League consecutive.

"Nu sunt jucătorul lui Real Madrid, dar ca fan al lui Zidane, sunt foarte bucuros că s-a întors. Fotbalul avea nevoie de el" a declarat Eden Hazard.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: