Breaking News

image
Sursa foto: nordnews.md

CSJ a respins cererea de strămutare a dosarului Marinei Tauber, de la Curtea de Apel, la o altă instanță // UPDATE

UPDATE 00:24 // Cererea de strămutare a judecării cauzei în privința candidatei Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, la cursa pentru Primăria Bălți, de la Curtea de Apel (CA) Bălți la o altă instanță de Apel a fost respinsă de către Curtea Supremă de Justiție (CSJ).

UPDATE 20:14 // Curtea Supremă de Justiție (CSJ) va decide asupra cererii de strămutare a judecării cauzei în privința candidatei Partidului Politic ȘOR, Marina Tauber, la cursa pentru Primăria Bălți, de la Curtea de Apel (CA) Bălți la o altă instanță de Apel.

Știrea inițială: Avocații Marinei Tauber, candidata la funcția de primar de Bălți, au cerut recuzarea completului de judecători și strămutarea dosarului la altă Curte de Apel. Cererea fost depusă la Curtea Supremă de Justiție.

Ședință de judecată de la Curtea de Apel Bălți are loc cu ușile închise. Jurnaliștii au fost rugați să părăsească sala de ședință, informează NordNews.md.

Amintim că CEC a expediat o cerere către CA Bălți prin care au solicitat instanței să explice termenul de executare a deciziei Judecătoriei Bălți cu referire la excluderea candidatei din parte Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber, din cursa electorală.

Se întâmplă după ce Judecătoria Bălți a decis astăzi, 4 decembrie, excluderea candidatei Partidului Politic „ȘOR” Marina Tauber din cursa electorală din cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți din data de 5 decembrie.

Noutăţile partenerilor

comentarii: