image
Sursa foto: GettyImages

Trei adolescenți din Taraclia, reținuți după ce au încercat să violeze o minoră de 16 ani

Trei adolescenți în vârstă de 17 ani din Taraclia au fost reținuți după ce au agresat și au încercat să violeze o minoră de 16 ani.

Totul a avut loc în noaptea din 15 spre 16 martie curent într-o localitate din Taraclia. Cei trei adolescenți au fost reținuți pentru acțiuni perverse cu caracter sexual și pentru tentativă de viol asupra minorei de 16 ani.

La data de 25 martie, prin ordonanța Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, dosarul a fost retras din gestiunea Inspectoratului de Poliție Taraclia și transmis Direcției Generale Urmărire Penală, Inspectoratului Național de Investigație a IGP, sub conducerea PCCOCS.

Astfel s-a decis reținerea celor trei, iar astăzi, 26 martie, procurorii le-au înaintat învinuirea în comiterea acestor infracțiuni și au depus demersul la judecătorul de instrucție, cu solicitarea aplicării măsurii preventive – arestul.

Totodată, astăzi forțele de ordine au efectuat percheziții la domiciliile persoanelor implicate, inclusiv repetat la cel în care a fost comisă infracțiunea.

Pentru tentativa de viol, dar și pentru acţiunile violente cu caracter sexual, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 12 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: