image
Sursa foto: Profimedia

Fanii lui Atletico Madrid se opun transferului lui Cristiano Ronaldo! Ce au de gând să facă aceștia

Cristiano Ronaldo (37 de ani) continuă să aibă un viitor incert în momentul de față, însă fotbalistul portughez speră că își va putea găsi o echipă pentru care să evolueze în Liga Campionilor.

Formația de pe Wanda Metropolitano pare că a rămas singura variantă pentru Cristiano Ronaldo în momentul de față, însă suporterii lui Atletico nu sunt de acord cu această mutare. Concret, fanii trupei antrenate de Diego Simeone nu concep ca portughezul să evolueze la gruparea din Madrid, ținând cont că acesta a jucat timp de nouă ani la rivala Real.

Anunțul că Ronaldo poate ajunge la Atletico a generat furia suporterilor pe rețelele sociale, iar aceștia amenință că vor trece la măsuri extreme dacă transferul se va realiza. Concret, fanii au de gând să renunțe la abonamente și intenționează să nu își mai susțină echipa favorită, în semn de protest față de decizia celor din club.

"Am spus-o deja, dacă cine e interesat să-mi cumpere abonamentul, să mă contacteze. Demnitatea e peste interesele personale dezgustătoare, peste egouri și conturi bancare. Dacă această mutare se confirmă, pot să spun doar că am fost fericit să fiu suporterul lui Atletico", a spus jurnalistul Juan Luis Cano, unul dintre susținătorii celor de la Atletico Madrid, pe Twitter.

Atacantul lusitan l-a mandatat pe agentul său, Jorge Mendes, să-i găsească o nouă echipă și a cerut ca aceasta să fie obligatoriu calificată în Champions League.

Chiar dacă au trecut mai bine de două săptămâni de la momentul în care informația a fost anunțată de toate agențiile de știri, plecarea lui Ronaldo de la Manchester United nu a prins contur.

Discuțiile cu mai multe cluburi de top au existat, însă până în acest moment ele au fost fără de succes.

Totuși, celebrul jurnalist italian, Fabrizio Romano, anunță că planul lui Ronaldo și al lui Jorge Mendes nu se schimbă. Conform sursei citate, agentul urmează să aibă o nouă rundă de negocieri cu două dintre cluburile de top cu care a fost în contact și în trecut, Chelsea și Bayern Munchen.

O altă gruparea menționată care păstrează șanse la semnătura lui Cristiano Ronaldo este Atletico Madrid, care însă trebuie să se despartă de câțiva jucători până să facă o ofertă oficială.

Poziția celor de la Manchester United s-a schimbat, chiar dacă inițial englezii au spus că nu-l vor lăsa pe atacant să plece.

Conform presei britanice, șefii trupei de pe Old Trafford sunt acord să-l împrumute pentru un sezon pe Cristiano Ronaldo, însă numai cu condiția ca atacantul să-și activeze clauza de prelungire a contractului pentru încă un an, iar astfel să se întoarcă pentru sezonului 2023-2024 și să aibă o ultimă stagiune jucată pentru "diavoli".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: