image
Sursa foto: 24tv.ua

Cele 8 puncte de trecere a frontierei, închise din lipsa curentului electric, funcționează în regim normal

UPDATE 12:30 // Poliția de Frontieră anunță că toate punctele de trecere a frontierei funcționează în regim normal la această oră.

___________________________________________

UPDATE 10:39 // A fost reluată activitatea punctului de trecere a frontierei Vulcănești.

______________________________________________

UPDATE 09:40 // A fost reluată activitatea următoarelor puncte de trecere ale frontierei: Ceadîr-Lunga 1, Larga și Soroca-Țekinovka. Încă cinci puncte de trecere ale frontierei rămân închise în continuare. Este vorba despre: PTF Giurgiulești-Reni, Etulia, Cișmichioi, Vulcănești, Mirnoe.

______________________________________________________________

Opt puncte de trecere situate la frontiera moldo-ucraineană și-au suspendat activitatea. Motivul - lipsa energiei electrice pe teritoriul Ucrainei, anunță Poliția de Frontieră.

Este vorba de punctele de trecere Giurgiulești-Reni, Etulia, Cișmichioi, Vulcănești, Mirnoe, Ceadâr-Lunga 2, Larga și Soroca-Țekinovka.

La fel, în punctul de trecere Giurgiulești-Galați partea română menține restricția de autorizare a camioanelor pe teritoriul României.

Poliția de Frontieră roagă călătorii să manifeste înțelegere și răbdare la situația creată, optând pentru punctele de trecere din proxima celor nefuncționale, iar dacă nu este o urgență să amâne călătoriile până la îmbunătățirea condițiilor climaterice.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: