image
Sursa foto: digisport.ro

Un adevărat miracol: Mesajul lui Totti a scos din comă un băiat de 18 ani; O emoție unică, pe care n-o voi uita

O întâmplare de-a dreptul fantastică l-a avut protagonist pe marele Francesco Totti. Fostul căpitan al Romei, recunoscut pentru actele sale caritabile, a reușit o adevărată minute, după ce l-a scos din comă pe un tânăr de 18 ani.

Totul s-a întâmplat după ce un mesaj video transmis de fostul jucător de legendă a fost ascultat de Michele Fiscaletti, victimă a unui incident petrecut pe 8 decembrie, când 6 persoane și-au pierdut viața într-o discotecă din Corinaldo, în timpul unui concert, după ce o persoană a provocat panică folosind un simplu spray. Toată lumea s-a îngrămădit să iasă din clubul respectiv, iar în învălmășeala creată, mai multe persoane au fost călcate în picioare, printre care și Michele Fiscaletti.

În urma rănilor suferite, puștiul a fost în comă aproape 6 săptămâni. Știind de pasiunea sa pentru AS Roma și pentru Francesco Totti, prietenii lui au luat legătura cu actualul manager al romanilor, pe rețelele de socializare, iar răspunsul său nu s-a lăsat prea mult așteptat.

"Salut, Michele. Vreau să te îmbrățișez călduros și să-ți fac o recomandare: te aștept la Trigoria (n.r.: baza de pregătire a celor de la AS Roma) cât mai repede posibil", a fost mesajul video transmis de Totti.

După ce a ascultat mesajul, Michele și-a revenit din comă și nu a mai stat prea mult pe gânduri, mergând direct la Trigoria, în cantonamentul Romei, acolo unde și-a întâlnit idolul. Puștiul spune că l-a văzut pentru prima dată pe Totti când avea 6 ani, iar jucătorul evolua într-un meci pentru naționala Italiei.

"De la visul pe care l-am avut de-a lungul timpului și care părea imposibil de realizat, astăzi, pot să spun că mi-am realizat visul la care speram de când eram copil, o emoție unică pe care n-o voi uita niciodată. Mulțumiri speciale celor care au colaborat pentru a-mi realiza visul și, în ciuda tuturor, am ieșit victorios grație Căpitanului meu", a scris Michele pe rețelele de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: