image
Sursa foto: Jurnal.md

Andrei Năstase, despre inactivitatea din ultima perioadă: „Am revenit la carte”

Andrei Năstase, președintele în demisie al Platformei Demnitate de Adevăr, invitat în această seară la Jurnal TV, a vorbit despre inactivitatea sa din spațiul public din ultima perioadă.

Andrei Năstase a declarat că în această la emisiunea „Secretele Puterii” că în perioadă de absență s-a reapucat din nou să studieze Dreptul.

„Unii spun că a fost de bun simți, alții spun că a fost de bun augur. Eu am făcut ceea ce am considerat că trebuie să fac. Am dat cezarului ce e a cezarului. Am așteptat niște zile, aceste zile au fost destul de tensionate, pentru că de la o zi la alta vedem ce se întâmplă. Atunci când țării mele îi merge rău eu am obișnuit oamenii să nu tac, dar am zis că trebuie să las să treacă acele 100 de zile și cei de la guvernare să arate că pot face exact ceea ce au promis oamenilor în campaniile electorale. Am avut și lucruri care mi-au rămas nefăcute de zece ani, atunci când am lăsat pe plan secund familia, copiii și bineînțeles am revenit la carte. M-am apucat din nou de carte, în continuare fac drept”, a precizat Andrei Năstase.

Emisiunea poate fi urmărită aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: