image
Sursa foto: europalibera.org

Inga Grigoriu: „Nu există o schimbare mai calitativă decât cea pașnică, cu străzile pline de oameni hotărâți”

Protestul din 26 spre 27 august va depinde doar de oamenii deșteptați ai acestei țări, indiferent de apartenența lor etnică sau limba pe care o vorbesc, afirmă vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu.

„Nimeni nu poate opri determinarea cetățenilor de a înfăptui schimbarea, nu i se poate opune voinței și curajului lor. Nici poliția, nici chiar organizatorii.

Nu există forță mai de temut decât dorința de a trăi liber. Nu există o schimbare mai calitativă decât cea pașnică, cu străzile pline de oameni hotărâți, care nu se vor plictisi, nu vor căuta umbră, confort, sau lideri care să le vorbească ore în șir. Luați cu voi răbdarea, prietenul devotat, o vuvuzea sau fluier de arbitru, un steag, ceva lucruri pentru a rezista o noapte și veniți la protest. Veniți liber, manifestați-vă așa cum simțiți, exprimați-vă nemulțumirea, nu așteptați concert și cereți ce vi se cuvine. Țara aparține celui care are buletin de identitate, familie, plătește impozite, lucrează cinstit, învață sârguincios, vrea un viitor mai bun acasă, se implică, pune umărul, critică mai rar și acționează mai des. Protestul din 26 spre 27 august este PROTESTUL LIBERTĂȚII! Fiți liberi, oameni, mulți și hotărâți!”, afirmă Inga Grigoriu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: