image
Sursa foto: Getty Images

Fiul lui David Beckham, Brooklyn, va face două nunți cu Nicola Peltz, actrița din Transformers

Fiul lui David Beckham, Brooklyn, se va căsători cu aleasa inimii sale, Nicola Peltz, iar totul va avea loc la anul. De fapt, vor fi două nunți, așa cum anunță presa britanică.

Potrivit presei britancie, nunțile vor avea tradiții evreiești. Asta pentru că bunicul dinspre mamă al lui Brooklyn și tatăl lui Nicola sunt evrei.

"Nicola a fost crescută într-o casă de evrei. Mama sa, Claudia, nu este evreică, dar tatăl său, Nelson, este credincios convins. Ei și-au crescut copiii în spiritul valorilor evreiești. Când au început să discute despre viitorul lor, Brooklyn a acceptat să facă o nuntă evreiască. Chiar dacă nu va fi ortodoxă sau super religioasă, cu siguranță va conține tradiții evreiești", scrie publicația The Mirror, care citează o sursă apropiată cuplului.

Fiul cel mare al lui David Beckham, Brooklyn (21 de ani), a anunțat că s-a logodit cu Nicola, pentru că și-a "găsit sufletul-pereche", după ce cei doi s-au întâlnit timp de 9 luni.

Între timp, Brooklyn i-a cumpărat iubitei sale un inel de logodnă în valoare de 350.000 de lire sterline, adică aproximativ 384.660 de euro.

Nicola este o actriță care s-a remarcat în ultima parte a filmului Transformers. Ea i-a cunoscut deja pe părinții faimoși ai lui Brooklyn, pe David și Victoria Beckham.

Nicola Peltz, în vârstă de 25 de ani, conduce un fond de investiții creat de tatăl ei, Nelson Peltz (72 de ani) și de soția sa, Claudia Heffner (65 de ani), un fost fotomodel. Aceștia au o avere de 1,3 miliarde de lire sterline (aproximativ 1,43 miliarde de euro) și s-au oferit să plătească cele două nunți. Una dintre ele ar urma să aibă loc în Marea Britanie și alta în Florida. Totul va costa în jur de 4 milioane de lire sterline și evenimentul va fi în 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: