image
Sursa foto: Profimedia

Momentul în care Lionel Messi le-a dat fiori tuturor colegilor săi: "Toată lumea tăcea din gură!"

Lionel Messi (34 de ani) a reușit să rupă blestemul trofeelor internaționale anul trecut, după ce a câștigat Copa America în tricoul Argentinei, chiar împotriva Braziliei, scor 1-0.

Starul sud-american a părut mai fericit decât în orice alt moment de sărbătoare al carierei sale și a oferit imagini de colecție după fluierul final.

Înainte de meciul cu Brazilia, Messi a ținut un discurc motivațional în vestiar. Vorbele atacantului au produs fiori printre coechipierii săi, așa cum a povestit recent portarul Emi Martinez (29 de ani).

"A ținut un discurs în care ne-a spus că turneul va fi ultimul pentru el și că va da tot ce poate. Ne treceau fiori, vorbea Messi.

Toată lumea tăcea din gură. Toată lumea face asta, indiferent că e antrenor sau președintele Argentinei, toată lumea tace când vorbește Messi", a declarat Martinez, conform Mirror.

Când vine vorba de totalul golurilor marcate în ultimii 10 ani, Messi și Ronaldo ocupă primele două locuri, iar argentinianul îl devansează pe portughez cu 13 goluri.

"Puricele" este lider într-un top al cărui podium este completat de Robert Lewandowski (33 de ani), fotbalist care caută să facă și el o schimbare vara aceasta, de la Bayern la Barcelona.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: