image
Sursa foto: Getty Images

Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC: Să-mi trimiteți și mie contractul rupt, altfel îl rup eu

Aflat în centrul unui scandal monstru după lupta cu irlandezul Conor McGregor de la UFC 229, Khabib Nurmagomedov a avut un mesaj extrem de dur la adresa celor de la UFC. Campionul rus amenință că va părăsi promoția de arte marțiale mixte dacă Zubaira Tukhugov, cel care l-a lovit pe Conor McGregor, va fi dat afară în urma acestui scandal.

Președintele UFC, Dana White, a anunțat că îl va concedia pe Zubaira Tukhugov, luptătorul rus din anturajul lui Khabib Nurmagomedov care a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor McGregor după main event-ul de la UFC 229. De altfel, meciul pe care Zubaira Tukhugov îl avea cu Artem Lobov la UFC Moncton, pe 27 octombrie.

Khabib Nurmagomedov riscă și el să fie deposedat de centură, amendat și suspendat. Cei de la UFC i-au reținut deja o sumă importantă de bani din prima de meci, ca urmare a scandalului în care a fost implicat. Campionul rus n-a rămas indiferent și a transmis un amplu mesaj celor de la UFC prin intermediul căruia anunță că va părăsi promoția dacă Zubaira Tukhugov va fi dat afară.

"De ce n-ați dat pe nimeni afară când echipa lor a atacat acel autobuz și mai multe persoane au fost rănite? Puteau să omoare pe cineva atunci! De ce nu zice nimeni nimic despre faptul că mi-a jignit familia, religia și țara natală? De ce trebuie pedepsită echipa mea când ambele echipe s-au bătut? Dacă spuneți că eu am început să știți că nu sunt de acord. Eu doar am terminat ceea ce a început el. În orice caz, puteți să mă pedepsiți pe mine, dar Zubaira Tukhugov n-a avut nicio legătură. Dacă voi credeți că eu o să tac din gură și o să înghit totul vă înșelați! Ați anulat meciul lui Zubaira Tukhugov și vreți să-l dați afară doar pentru că l-a lovit pe Conor. Eu spun să nu uitați că primul care l-a lovit pe fratele meu a fost Conor. Dacă vă gândiți să-l dați afară pe Zubaira Tukhugov o să mă pierdeți și pe mine. În Rusia, noi nu renunță niciodată la frații noștri și eu voi merge până la capăt alături de fratele meu. Dacă aveți de gând să-l dați afară, să-mi trimiteți și mie contractul rupt, altfel îl rup eu de unul singur. Și încă un lucru. Puteți să țineți banii pe care i-ați oprit. Vă că sunteți foarte ocupați cu asta, sper să nu vă stea în gât. Trebuie să ne apărăm onoarea, ăsta e cel mai important lucru. Și pentru asta vom merge până la capăt" a scris Khabib Nurmagomedov pe Instagram.

Sâmbătă dimineață, Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins pe Conor McGregor (30 de ani) în repriza a patra, apoi a sărit din cuşcă şi s-a luat la bătaie cu staff-ul irlandezului. Câteva secunde mai târziu, o persoană identificată ulterior a intrat în ring şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, care încerca să-şi revină după efortul depus.

Dana White a evitat să îl premieze pe luptătorul rus într-un cor de fluierături și chiar i-a transmis: "Dacă îți ofer centura acum, oamenii își vor pierde mințile și vor începe să arunce cu lucruri. Va fi și altcineva rănit". Apoi, l-a direcționat către vestiar. De altfel, la ieșirea lui Khabib Nurmagomedov din ring, tocmai acest lucru s-a întâmplat. Unele persoane din public au aruncat cu diverse lucruri în direcția lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: