image
Sursa foto: Profimedia

Emma Răducanu și-a demis antrenorul! ”E greu să porți o astfel de conversație. Am nevoie de altcineva!”

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) a avut parte de o mediatizare extraordinară după ce s-a impus la US Open 2021, fără set pierdut.

Dincolo de evenimentele extrasportive care i-au acaparat viața în ultima vreme, cum a fost și întâlnirea cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton (39 de ani), sportiva cu origini românești a luat și o decizie extrem de importantă în ceea ce privește viitorul ei profesional. A anunțat despărțirea de antrenorul alături de care s-a impus la Flushing Meadows, Andrew Richardson.

”Am nevoie de cineva care are mai multă experiență în circuit, care a mai lucrat cu jucătoare aflate în situația mea. Va fi mult de muncă.

Am realizat că în această etapă a carierei mele, în care voi întâlni tot mai des jucătoare de top, am nevoie de altcineva, de o persoană care a mai trecut prin așa ceva.

E greu să porți o astfel de conversație cu cineva, în care să transmiți un astfel de mesaj, dar de acest lucru am avut nevoie”, a transmis Emma Răducanu, potrivit Evening Standard.

Kate Middleton și Emma Răducanu au făcut pereche într-o confruntare amicală, în compania unor adversari cu dizabilități. Imaginile au făcut rapid înconjurul lumii. Tânerei jucătoare britanice i se citeau emoțiile pe chip.

La doar 18 ani, Emma Răducanu a uimit lumea tenisului după ce a reușit să câștige recent ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Și a făcut-o fără set pierdut, la prima sa participare și venită tocmai din calificări. Nu s-a mai întâmnplat așa ceva în istoria tenisului modern.

Victoria Emmei Răducanu, obținută la doar 18 ani, i-a impresionat atât pe specialiștii din tenis, cât și pe sportivi din alte discipline sau jurnaliști. Englezii de la The Sun chiar au plasat performanța Emmei Răducanu de la US Open drept cea mai mare din istoria sportivă a Marii Britanii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: