image
Sursa foto: Getty Images

Tragedia care a îngrozit SUA. Un fost jucător de fotbal american a împușcat cinci oameni și apoi s-a sinucis

Tragedie în SUA! Un fost jucător de fotbal european, Phillip Adams, a împușcat mortal cinci persoane și apoi s-a sinucis. Anchetatorii nu au găsit până acum vreo explicație pentru gestul lui Adams.

Totul s-a întâmplat miercuri noapte, iar victimele fostului jucător sunt persoane cunoscute: doctorul Robert Lesslie (70 de ani), soția sa Barbara (69 de ani), alături de nepoții lor, Adah Lesslie (9 ani) și Noah Lesslie (5 ani).

Pe lângă aceștia, a mai existat o victimă, James Lewis (38 de ani), muncitor care lucra la casa familiei Lesslie. În plus, a șasea victimă a ajuns la spital, cu răni grave.

Potrivit autorităților locale, toate probele au condus către fostul jucător de fotbal american, Phillip Adams, moment în care polițiștii s-au dus acasă la părinții săi, i-a evacuat pe aceștia, iar apoi au negociat cu Phillip timp de câteva ore. Când au pătruns în casă, l-au găsit pe acesta împușcat în cap, în dormitor. Acesta s-a sinucis puțin după miezul nopții.

Conform anchetatorilor, Philip Adams a folosit două arme, una de calibrul 45 și alta de 9 milimetri în crimele comise. Un martor susține Adams era tratat de că doctorul Lesslie, care locuia în apropiere de părinții jucătorului, în Rock Hill (Carolina de Sud). Această ipoteză nu a fost însă confirmată până acum de anchetatori.

Phillip Adams (32 de ani) a jucat timp de 5 sezoane în NFL, pentru 6 echipe și a adunat în total 78 de meciuri. South Carolina State, New England, Seattle, Oakland, New York Jets și Atalanta Falcons au fost echipele la care a jucat Adams.

Interogat de autorități, tatăl lui Phillip Adams a dat vina pe fotbal pentru problemele pe care le avea fiul său. În 2010, la debutul său, Phillip a avut o accidentare gravă și s-a ales cu niște șuruburi în picior. În 2012 a suferit două traumatisme, însă nu este clar dacă acestea l-au afectat și ulterior. Agentul său susține că jucătorul era mai izolat în ultima vreme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: