image
Sursa foto: Instagram

Explicațiile lui Ryan Giggs după ce a fost acuzat că și-a agresat fosta iubită. Reacția femeii: “Am fost sclava lui”

Fostul fotbalist galez Ryan Giggs (48 de ani) riscă o pedeapsă cu închisoarea, fiind acuzat de violenţe fizice şi psihologice împotriva fostei sale partenere, Kate Greville.

Procesul a demarat pe 8 august, la Manchester. Giggs riscă o pedeapsă care poate ajunge până la cinci ani de închisoare.

Kate Greville susține că Ryan Giggs a agresat-o în repetate rânduri între 2017 și 2020 și a supus-o unor presiuni psihologice.

"Eram într-o poziție vulnerabilă și el a profitat de ea. Când Ryan spunea să fac ceva, eu făceam. Am încercat să opun rezistență uneori, însă m-a făcut să cred că vor exista consecințe dacă nu fac ceea ce imi spune el.

Am fost o sclavă pentru fiecare nevoie a lui. Așa m-am simțit. Eu eram sinceră, iar Ryan avea această metodă de a întoarce totul împotriva mea. M-a făcut să mă simt ca și cum eram vinovată pentru tot, pentru a simți nevoia de a compensa", a spus Kate Greville în fața judecătorilor.

În replică, avocatul lui Ryan Giggs a susținut în instanță că dovezile de agresiune fizică prezentate de Kate Greville au fost provocate de partidele de sex mai dure, în timpul cărora fostul fotbalist și-a lovit partenera cu un dispozitiv special.

Avocatul a prezentat un schimb de mesaje între Ryan Giggs și Kate Greville, din care reiese că fotbalistul galez a apelat la aceste tehnici la rugămintea iubitei sale, fiind un act consensual.

Totuși, Kate Greville a negat această variantă prezentată de către avocatul lui Ryan Giggs.

Ryan Giggs a pledat nevinovat la acuzațiile de agresiune și comportament coercitiv.

Citeşte mai mult despre

comentarii: