image
Sursa foto: colaj jurnal.md

În ultimele pregătiri pentru Olimpiadă: Olimpicii noștri, la Total Sport

În această seară va avea loc o nouă emisiune Total Sport. Printre cei invitați se numără și reprezentanți ai sporturilor de iarnă, care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Până la debutul Olimpiadei albe au mai rămas zile numărate. Deocamdată, 5 sportivi din Republica Moldova s-au calificat pentru Jocurile Olimpice de iarnă care vor fi găzduite de Beijing. Petru Bria, secretarul federațiilor de sanie și ski va fi în platoul emisiunii, alături de Doina Descalui, prima sportivă calificată la Olimpiada din acest an. Cei doi vor aborda problemele stringente ce țin de pregătirea sportivilor noștri pentru acest turneu de anvergură.

Un alt invitat va fi Victor Ciobanu, care în 2021 a cucerit medalia de aur la Campionatul Mondial de lupte. Deasemenea, el a fost desemnat cel mai bun sportiv în țara noastră conform Asociației Presei Sportive din Moldova.

În ultima parte a emisiunii se va discuta despre fotbal. La raport va veni Dragoș Hâncu, vicepreședintele FMF și responsabil de naționalele noastre. Nu ratați o nouă ediție a emisiunii Total Sport, care va începe de la ora 21.00.

Noutăţile partenerilor

comentarii: