image
Sursa foto: Evenimente.md

VIDEO: La Chișinău s-a desfășurat cursa Wings for Life World Run

Anul acesta, la Chișinău, s-a desfășurat pentru a 3-a oară cursa Wings for Life World Run - un eveniment caritabil, în cadrul căruia sunt adunate fonduri pentru persoanele cu deficiențe locomotorii. La ora 14:00 s-a da start cursei, în parcul Valea Morilor din capitală.

Cursa Wings for Life World Run este cea mai mare cursă globală, care începe în aceeași zi și la aceeași oră în diferite locații din întreaga lume, încoronând anual un câștigător global.

La cursă participă atleți de top, celebrități, alergători ocazionali, dar și persoane în scaun cu rotile, de orice varstă.

Cei care vor să participe se înregistrează prin aplicația Wings for Life World Run.

Inedit este că, în această cursă, participanţii nu aleargă către linia de finish, ci fug de ea. După 30 minute de la start, catcher car-ul - o mașină virtuală - începe să prindă alergătorii, accelerând ușor până este prins ultimul participant, care și devine învingător. Deoarece linia de finish se mișcă, nu există abandon - fiecare participant este sigur că va câștiga cursa sa.

Participarea la această cursă presupune o donație de opt euro. 100% din donații vor merge către finanțarea cercetărilor de ultimă oră pentru vindecarea traumatismelor coloanei vertebrale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: