image
Sursa foto: 123rf.com

Un bărbat şi-a snopit în bătaie cele trei fiice pentru că, în joacă, au colorat blana câinelui

Un bărbat de 43 de ani, din județul Arad, România, a fost arestat preventiv după ce și-a bătut cu biciul cele trei fiice. Era băut și s-a supărat pentru că fetele au colorat blana câinelui, în joacă. Copilele au între 6 și 11 ani și ar putea fi duse, împreună cu mama lor, într-un centru maternal.

Bărbatul și-a bătut cele trei fiice de 6, 8 și 11 ani, pentru că, în joacă, ar fi colorat câinele din curte. O vecină care a văzut rănile de pe trupurile copilelor a anunţat autoritățile, transmite Digi24.

Lavinia Diana Indrei, asistent social la Primăria Stremț: „Am fost informaţi că minorele au fost maltratate de tată cu un bici lăsând urme foarte grave pe membre, faţă. Mi-a trimis poze. Am luat legătura cu poliţia”.

Oamenii din localitate spun că nu ar fi fost pentru prima dată când bărbatul a devenit violent.

Cazul a ajuns în atenția Autorităților de la Protecția Copilului care ar putea ajunge să propună decăderea tatălui din drepturile părintești.

Valentin Frăcea - director general al DGASPC Alba: „Suntem într-o etapă de furnizare de servicii de consiliere a fetelor pentru a depăşi trauma la care au fost supuse. Lucrăm pentru plasarea mamei alături de copii într-un centru maternal”.

Luminița Prodan - purtătorul de cuvânt al IPJ Alba: „Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului. Urmează să stabilim cu exactitate cum s-a produs această faptă. Colegii mei au stabilit că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Bărbatul va sta după gratii cel puțin 30 de zile, timp în care polițiștii vor continua ancheta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: