image
Sursa foto: jurnal.md

Proprietarul banilor pierduți în sectorul Râșcani, de negăsit; Au fost mulți care au pretins că suma impunătoare le aparține

Polițiștii din Chișinău stau în așteptarea persoanei care să revendice banii găsiți de un bărbat pe o șosea din sectorul Ciocana. Tânărul, care a dorit să rămână în anonimat, ne-a povestit că a sunat la poliție imediat ce a găsit banii. S-a întâmplat pe 6 ianuarie și de atunci posesorul este căutat.

„Eram în zona Ciocanei să spunem așa, într-o parcare. Am coborât și am văzut lângă pragul mașinii o sumă de bani. I-am luat, i-am numărat, e o sumă bunișoară și i-am dus direct la poliție. Deja în ce au fost, pentru anchetă nu este posibil să spun”, povestește bărbatul.

Chiar dacă a existat un soi de ispită, bărbatul spune că nu a stat mult pe gânduri și a mers la poliție.

„Am vrut să fac o faptă bună înainte de Crăciun. Nu-s banii mei, la urma urmei. Pentru cineva poate au fost ultimii bani sau poate o datorie oarecare”, mai povestește cel care a găsit suma de bani.

La mai bine de o lună, poliția nu a reușit să dea de stăpânul banilor pierduți. După ce cazul a devenit public, au fost mai mulți care au pretins că sunt proprietarii „sumei impresionante”, cum afirma poliția.

Proprietarul banilor este rugat să vină la Sectorul de poliţie Ciocana, pe strada Voluntarilor, ori să sune la 060 191 910. Potrivit poliției, dacă banii nu vor fi revendicați, soarta acestora o va decide instanța.

Noutăţile partenerilor

comentarii: