image
Sursa foto: jurnal.md

ȘTIRILE ANULUI pe Jurnal.md; Ce subiecte au adunat afișări record și au devenit virale pe rețelele de socializare

Anul 2018 a adus portalului Jurnal.md titlul de cel mai citit site de știri de la noi din țară. Asta au arătat o serie de sondaje, printre care sondajul realizat de Magenta, la comanda Internews și cu sprijinul USAID, dar și Barometrul Opiniei Publice, care au plasat Jurnal.md pe primul loc în topul celor mai citite portaluri de știri de la noi din țară.

La sfârșit de an, am făcut un TOP 10 al știrilor care au acumulat în 2018 accesări record și au fost distribuite de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.

1. „Președintele Igor Dodon s-a răsturnat cu mașina; Martorii spun că era însângerat (VIDEO)” - peste 253 de mii de accesări și mai mult de 9 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

2. „Mesajul soției tânărului ucis în bătaie de câțiva sportivi K1” - 157 de mii de accesări și 8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

3. „Tragedie fără margini într-o localitate din Ungheni: O fetiță de 9 ani, lovită mortal de mașina primarului” - 105 mii de afișări și 3,4 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

4. „Andrei Năstase, noul primar al Chișinăului! REZULTATE finale după procesarea a 100% din procesele verbale” - 95 de mii de vizualizări și 8,2 mii de distribuiri de rețelele de socializare.

5. „Un cunoscut jurnalist român dezvăluie pentru cine lucrează oligarhul Plahotniuc şi ce scheme a pus la cale // VIDEO” - 88 de mii de afișări și 2,8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

6. „VIDEO: Detalii în EXCLUSIVITATE în cazul bărbatului lovit până la moarte de mai mulți luptători K1” - 76 de mii de vizualizări și 1,4 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

7. „Sponsorizări din miliardul furat: Ilan Șor a finanțat studiile făcute în Marea Britanie de către mezinul lui Iurie Leancă” - 66 de mii de accesări și 3,6 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

8. „Avertisment DUR din partea poliției: Oamenii nu au voie nici să iasă la balcon în timpul vizitei lui Erdogan” - 57 de mii de vizualizări și 2,5 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

9. „Șor face spume la gură după investigația Jurnal TV privind vacanța de lux și AMENINȚĂ jurnaliștii” - 54 de mii de vizualizări și 2,9 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

10. Darul lui Erdogan - mașini de luptă ÎMPOTRIVA PROTESTATARILOR; „Cu ajutorul lui Alah, vom fi alături de poporul moldovean” - 47 de mii de vizualizări și 3,8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: