1. „Președintele Igor Dodon s-a răsturnat cu mașina; Martorii spun că era însângerat (VIDEO)” - peste 253 de mii de accesări și mai mult de 9 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

2. „Mesajul soției tânărului ucis în bătaie de câțiva sportivi K1” - 157 de mii de accesări și 8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

3. „Tragedie fără margini într-o localitate din Ungheni: O fetiță de 9 ani, lovită mortal de mașina primarului” - 105 mii de afișări și 3,4 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

4. „Andrei Năstase, noul primar al Chișinăului! REZULTATE finale după procesarea a 100% din procesele verbale” - 95 de mii de vizualizări și 8,2 mii de distribuiri de rețelele de socializare.

5. „Un cunoscut jurnalist român dezvăluie pentru cine lucrează oligarhul Plahotniuc şi ce scheme a pus la cale // VIDEO” - 88 de mii de afișări și 2,8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

6. „VIDEO: Detalii în EXCLUSIVITATE în cazul bărbatului lovit până la moarte de mai mulți luptători K1” - 76 de mii de vizualizări și 1,4 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

7. „Sponsorizări din miliardul furat: Ilan Șor a finanțat studiile făcute în Marea Britanie de către mezinul lui Iurie Leancă” - 66 de mii de accesări și 3,6 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

8. „Avertisment DUR din partea poliției: Oamenii nu au voie nici să iasă la balcon în timpul vizitei lui Erdogan” - 57 de mii de vizualizări și 2,5 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

9. „Șor face spume la gură după investigația Jurnal TV privind vacanța de lux și AMENINȚĂ jurnaliștii” - 54 de mii de vizualizări și 2,9 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.

10. Darul lui Erdogan - mașini de luptă ÎMPOTRIVA PROTESTATARILOR; „Cu ajutorul lui Alah, vom fi alături de poporul moldovean” - 47 de mii de vizualizări și 3,8 mii de distribuiri pe rețelele de socializare.