image
Sursa foto: uefa.com

Euro 2020 ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: ”UEFA ar trebui să ia în calcul asta

Epidemia de coronavirus face noi victime în Europa, lucru care le-ar putea da de gândit oficialilor UEFA în ceea ce privește desfășurarea competițiilor intercluburi. Damiano Tommasi, președintele Asociației Fotbaliștilor Italieni, spune că forul european ar trebui să ia în calcul inclusiv amânarea Campionatului European.

“UEFA ar trebui să ia în calcul amânarea Euro-2020, pentru a le da timp campionatelor interne să se termine. Problema coronavirusului nu afectează doar Italia. Serie A va continua cu porţile închise, dar dintre jucători unii sunt de acord că trebuie să continuăm şi alţii sunt îngrijoraţi.

Vom lua toate măsurile de precauţie necesare, dar jucătorii de pe teren vorbesc despre riscuri de fiecare dată. Mai rău este că dacă un jucător este găsit infectat, toată echipa trebuie să intre în carantină”, a declarat Tommasi.

”Sănătatea oamenilor este mai importantă decât orice meci. În acest moment nu excludem nimic. Trebuie să analizăm situația și să sperăm că lucrurile se vor liniști, nu agrava. Acum se pare că se agravează. Dacă meciurile vor fi amânate sau se se vor juca fără spectatori, rămâne de văzut”, a spus Infantino, potrivit BBC.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: