image
Sursa foto: Getty Images

Mega-lovitură pregătită de Chelsea; Dacă îl „ratează” pe Haaland, se orientează către alt superstar

Chelsea e gata să facă investiții serioase pentru următorul sezon, iar numele lui Erling Haaland este în capul listei. Însă londonezii sunt conștienți că vor avea de dat o luptă grea cu alte competitoare pentru semnătura tânărului norvegian, așa că au pregătit și "planul B".

Potrivit publicației britanice Telegraph, magnatul Roman Abramovic a pus ochii pe Romelu Lukaku. Atacantul lui Inter a mai fost legitimat la Chelsea, însă a adunat în total doar 15 meciuri între 2011 și 2013.

Inițial, belgianul a fost transferat de la Anderlecht în august 2011, pentru 15 milioane de euro, însă peste câteva zile a fost împrumutat la West Bromwich. Apoi a revenit în mai 2013 la Chelsea, dar în septembrie a fost din nou împrumutat, însă la Everton.

În mai 2014 a revenit și de la Everton, iar în iulie a fost transferat definitiv de Everton, pentru 35,36 milioane de euro.

După 3 sezoane foarte bune, Lukaku a fost cumpărat de Manchester United cu 84,7 milioane de euro, iar din august 2019 joacă la Inter, care a plătit 74 de milioane în schimbul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: