image
Sursa foto: Getty Images

Momente dramatice pentru Alisson, la despărțirea de Roma: Am plâns mult timp, alături de soția mea

Alisson a devenit în această vară al doilea cel mai scump portar din istorie, după transferul la Liverpool. Deși a fost primit cu brațele deschise de fanii englezilor, brazilianul a dezvăluit că despărțirea de fosta echipă, AS Roma nu a fost nicidecum una ușoară.

Internaționalul brazilian a fost unul dintre cei mai iubiți jucători din capitala Italiei, chiar dacă a bifat doar 37 de apariții petru clubul din Serie A. Mai mult, plecarea din echipa lui Eusebio Di Francesco s-a lăsat cu multe lacrimi, relatează presa din Italia.

"Plecarea de la Roma a fost dificilă. Am plâns mult timp, alături de soția mea. Trebuie să fiu onest, am făcut un pas înainte în cariera mea, iar Roma a încasat o sumă mare pentru transfer", a declarat Alisson pentru Gazzetta dello Sport.

În vârstă de 26 de ani, Alisson a fost adus de Jurgen Klopp la Liverpool pentru a-l înlocui pe Loris Karius, care portarul german care nu a mai prezentat siguranță după gafele din finala UEFA Champions League. Astfel, englezii l-au adus pe Alisson în schimbul a 62,5 milioane de euro și a semnat o înțelegere valabilă pe 6 sezoane. Pentru naționala Braziliei, portarul are 32 de selecții.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: