image
Sursa foto: dse.md

O construcție auxiliară din preajma unui bloc de locuit, cuprinsă de flăcări, la Bălți: O butelie de gaz, evacuată la timp

Noaptea trecută pompierii din nordul țării au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit în municipiul Bălți, pe strada Feroviarilor 57. O construcție auxiliară a ars, iar pompierii au reușit la timp să eveacueze o butelie de gaz, evitând astfel o explozie de proporții.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:56. Potrivit informațiilor recepționate, arderea a izbucnit într-o construcție auxiliară cu suprafața de 108 m2 din preajma unui bloc locativ.

La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, care au reușit localizarea arderii la ora 03:34. Incendiul a fost lichidat la ora 05:58, iar flăcările au distrus 60% din construcția auxiliară și mai multe bunuri materiale din interior.

Totodată, în timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz din interiorul încăperii, evitând astfel producerea unei explozii. De asemenea focul a afectat fațada și un climatizor de pe peretele clădirii din preajma, iar datorită intervenției salvatorilor incendiul nu a obținut răspândire spre fabrica de croitorie cu două nivele.

In urma incendiului nicio persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

dse.mddse.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: