image
Sursa foto: chisinau.md

Coșuri de gunoi de circa 8000 de lei; Primăria capitalei se laudă cu noi achiziții „în stil englezesc”

Primăria muncipiului Chișinău anunță despre achiziționarea a 50 de coșuri de gunoi care vor fi amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare. Prețul unui coș e de 7920 de lei.

Potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al primăriei, direcția locativ-comunală și amenajare a desfășurat pe data de 1 octombrie 2020 licitația privind achiziționarea a 50 de coșuri de gunoi care vor fi amplasate pe bd Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală. În bugetul primăriei sunt prevăzuți în acest scop circa 396 de mii de lei.

„Astfel, costul estimativ de 7920 lei per unitate, a fost stabilit consultând catalogul de prețuri de la producător.

În urma licitației, a fost examinată oferta companiei S.R.L. TORECO, cu suma de 395 mii lei fără TVA (7900 lei pentru o unitate). De asemenea, prețul ofertat implică în afară de valoarea coșului, transportul și instalarea acestora. În rezultatul desemnării acestui agent economic drept câștigător al concursului, a fost încheiat contractul pentru livrarea coșurilor de gunoi în termen de 45 de zile”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, coșurile de gunoi au un volum de 100 litri și sunt confecționate din materiale rezistente, în „stil englezesc”.

Surse pentru achiziția acestora, în bază de concurs, au fost alocate din bugetul municipiului Chișinău.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: