image
Sursa foto: Getty Images

Un alt club din afara Europei i-a deschis ușa lui Cristiano Ronaldo, după oferta din Arabia Saudită: "Avem vise mari!"

Cristiano Ronaldo (37 de ani) insistă să plece de la Manchester United, deși s-a întors recent în Anglia și a jucat deja o repriză în meciul amical contra lui Rayo Vallecano, scor 1-1.

Superstarul de pe Old Trafford caută să meargă la o echipă calificată în Champions League, dar până acum a fost refuzat de PSG, Chelsea, Bayern sau Atletico. CR7 a primit luna trecută o ofertă impresionantă din Arabia Saudită, pe care a refuzat-o.

Acum, un alt club din afara Europei s-a interesat de serviciile lui Ronaldo. Este vorba despre Corinthians, formație aflată pe locul 2 în campionatul Braziliei.

Duilio Monteiro Alves, președintele clubului, i-a lansat portughezului o invitație publică să încerce experiența fotbalului brazilian, deși a mărturisit că încă nu i-a făcut și o ofertă scrisă.

"E adevărat, avem vise mari. Asta este Corinthians! Nu-i avem deja pe Willian și pe Renato Augusto aici? În fotbal totul este posibil, iar eu sunt obligat să fac ce-i mai bine pentru Corinthians.

Dacă e posibil? Nu știu. Încă nu am încercat, dar urmărim situația lui în continuare. Imaginați-vă dacă și-ar dori deodată să joace în Brazilia", a declarat Alves, conform Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: