image
Sursa foto: capital.ro

Capricornii au multe de învățat astăzi din agitația din familie; Citește previziunile pentru toate zodiile

Capricornii au astăzi multe de învățat din agitația din familie. Citește previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Berbec:

Ai mai multă răbdare decât de obicei și ești mai calm, poate și din cauza unei oboseli pe care ți-o provoacă chiar și gândul de a te revolta din cauza unor nemulțumiri.   

Horoscop 20 aprilie 2020 – Taur:

Poate fi o zi destul de agitată, deși ai nevoie de odihnă și revitalizare. Va trebui să intervii cu calm și multă bunăvoință ca să domolești pofta de ceartă a unora și așa să ai parte de liniște.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Gemeni:

Treci foarte ușor de la una la alta, ca și cum nu ai avea intenția de a finaliza ceva. Această trecere poate deveni supărătoare pentru unii dintre apropiați. 

Horoscop 20 aprilie 2020 – Rac:

Este o zi care se lasă modelată, în cea mai mare parte, cu condiția să păstrezi gândul cel bun și intențiile nobile, chiar dacă se va ivi și îndoiala.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Leu:

S-ar putea să îți fie pe plac ziua de astăzi, mai ales în a doua parte. O alegere bună ar fi să îți amintești câtă răbdare poți avea atunci când te pasionează ceva și să fii așa cu cei dragi.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Fecioară:

Ai la dispoziție o zi care te invită la calm, la armonie în relațiile cu cei dragi și la dăruire, indiferent ce ai de dăruit, că e vorba de timpul tău sau de orice altceva.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Balanță:

Ai posibilitatea de a transforma această zi într-o ocazie de a repara ce se mai poate în relația de cuplu, cu multă răbdare și delicatețe.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Scorpion:

Indiferent cât de mult îți dorești ceva, dorința singură nu va deveni realitate, fără eforturile necesare din partea ta. Ar trebui să te documentezi în legătură cu acest aspect. 

Horoscop 20 aprilie 2020 – Săgetător:

Graba poate strica multe astăzi, inclusiv relațiile cu cei dragi. Poate te consideri îndreptățit să ceri mai mult de la ei, dar ei nu sunt de aceeași părere.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Capricorn:

Din toată agitația din familie ai avea multe de învățat, dar știi deja că pentru asta e nevoie, cel puțin, de o dispoziție anume, adică de dorința de a învăța. 

Horoscop 20 aprilie 2020 – Vărsător:

Ai tendința de a respinge anumite informații care nu îți convin sau anumite mesaje, mai speciale, care te invită să te ocupi de problemele personale.

Horoscop 20 aprilie 2020 – Pești:

Grijile pe care ți le faci în legătură cu situația financiară te pot conduce, fără să observi, spre exagerări care vor duce la alte probleme.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: