image
Sursa foto: Getty Images

Vestea momentului în fotbalul mare! Acord de principiu între Sergio Ramos şi Real Madrid

Potrivit presei iberice, Sergio Ramos şi Real Madrid s-au înţeles pentru un nou contract.

”Căpitanul” Realului rămâne pe Santiago Bernabeu. Cel puţin asta anunţă un fost mare jucător al clubului blanco, Paco Buyo:

”Florentino Perez şi Sergio Ramos au ajuns la un acord de principiu. Ramos primeşte cei doi ani de contract pe care îi vrea şi încă unul dacă joacă minim 30 de meciuri. Nu ştiu nimic despre partea financiară, dar există acest acord între părţi. Atât Sergio, cât şi Florentino sunt liniştiţi. Sergio deja şi-a ales colegiul unde îşi va rimite băieţii în anul următor” a anunţat fostul mare portar al Realului, în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Sergio Ramos, actual căpitan al formaţiei blanco, mai avea contract cu Real Madrid până în iunie, anul viitor. Cotat la 14 milioane de euro la cei 34 de ani ai săi, Sergio Ramos este o adevărată instituţie pentru Real Madrid şi pentru fotbalul iberic. Căpitanul madrilenilor a ajuns la Real Madrid în 2005 pentru 27 de milioane de euro.

A strâns din acel an nu mai puţin de 660 de meciuri în tricoul blanco şi a marcat 100 de goluri! Ramos a cucerit de patru ori UEFA Champions League în tricoul Realului şi în total, 22 de trofee pe Santiago Bernabeu. Totodată, Ramos este campion european şi mondial cu naţionala Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: