image
Sursa foto: jurnal.md

Polițist din Florești, RĂPIT de separatiști; Indivizi mascați l-au urcat în mașină și l-au dus într-o direcție necunoscută

Ofițerul principal al Serviciului interacțiune comunitară al Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție, Florești, Andrei Amarfi, a fost sechestrat în dimineața zilei de 7 octombrie, în timp ce se afla în gospodăria sa din orașul Camenca, regiunea transnistreană. Polițistul a fost sechestrat de câteva persoane care aveau cagule pe cap, cu haine care aveau inscripția „MGB”, a așa-numitului minister al securității de la Tiraspol.

Informația a fost confirmată, pentru Jurnal.md, de inspectorul de la unitatea de gardă a IP Florești, Dumitru Grigorițichi.

Unitatea de gardă a IP Florești a fost anunțată de soția polițistului, Olesea Amarfi, că în noaptea de 6 spre 7 octombrie persoane necunoscute le-au spart geamul de la casă.

Și-a informat despre acest fapt soțul care locuiește temporar la părinții săi în satul Sănătăuca, Florești.

Andrei Amarfi s-a dus să clarifice situația la fața locului. În jurul orei 09:15 a fost înconjurat de câteva persoane necunoscute, cu cagule pe cap, îmbrăcate în haine cu inscripția „MGB”.

Acestea l-au imobilizat, l-au urcat într-un automobil de model neidentificat și l-au dus într-o direcție necunoscută.

Reținerea ilegală a polițistului a avut loc în zona de securitate.

Agentul superior de poliție de la IP Florești Dumitru Grigorițchi ne-a confirmat că Procuratura raionului Florești a inițiat un dosar penal.

Vom reveni cu detalii.

Citeşte mai mult despre

comentarii: