image
Sursa foto: captură video

Raliu ca în filme la Orhei: Un vitezoman beat și fără permis a vrut să fugă de polițiști, dar a ajuns într-un stâlp // VIDEO

Raliu ca în filme la Orhei. Șoferul unui automobil de model BMW care se deplasa haotic și cu viteză excesivă pe o stradă din Orhei a fost reținut. Mai mult, vitezomanul era în stare de ebrietate și nu deținea permis de conducere.

Șoferul a fost somat să stopeze, iar acesta a ignorat intenționat somația.

Conducătorul auto a continuat deplasarea cu viteză excesivă, îndreptându-se pe o stradă cu sens opus. Polițiștii de patrulare s-au luat din urma șoferului vitezoman. Iar după un raliu de câteva minute șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.

În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani și un pasager de 28 de ani.

Șoferul le-a spus polițiștilor că nu are niciun act asupra lui și nici nu deține carnet de conducere.

În timpul discuției inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool din partea șoferului, solicitând de a fi supus testului DRAGER, acesta a refuzat, a devenit agresiv și a încercat să fugă.

La scurt timp buclucașul a fost reținut.

Șoferul nu este la prima abatere de la lege. În anul 2018 acesta a fost documentat de două ori pentru că ar fi urcat la volan fără a deține permis de conducere, dar a creat creat și un accident rutier și a fugit de la fața locului.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: