image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Crima odioasă de la Ciocana: Fetița de 2 ani a fost ucisă cu deosebită cruzime, fiind înțepată de mai multe ori cu furculița

O fetiță de un an și zece luni a fost ucisă cu o deosebită cruzime de către o cunoștință de-a mamei sale, o tânără de 19 ani, și concubinul acesteia, într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei. Ulterior, micuța a fost aruncată într-o fâșie forestieră din același sector.

Fetița a fost lăsată pe data de 27 octombrie în grija unei cunoștințe de-a mamei. Pe data de 30 octombrie, la ora 17.00, mama copilei, o tânără de 19 ani, a sunat la 112 și a anunțat că fetița ei a dispărut în timp ce ea se afla la muncă.

În urma audierei bonei, aceasta le-a zis oamenilor legii că a predat copilul unor rude de-ale femeii, informație care s-a dovedit a fi falsă în urma investigațiilor. După mai multe cercetări efectuate de oamenii legi s-a stabilit că copilul a fost ucis cu o deosebită cruzime, apoi aruncat într-o pădure.

„A fost identificat locul unde a fost aruncat corpul copilului de 1 an și 10 luni. S-a stabilit că în realitate a avut loc un omor cu deosebită cruzime săvârșit de o tânără de 19 ani, împreună cu concubinul ei, în sectorul Ciocana.(...) Copilul a avut mai multe leziuni corporale, traumă cranio-cerebrală, organele interne au fost lezate, de asemenea și țesuturile moi. Avea înțepături cu furculița în regiunea spatelui”, a declarat șeful IGP Iurie Podarilov.

Podarilov a precizat că atât mama copilei, cât și bona fac parte din pătura social vulnerabilă și au antecedente penale. Mama a mai fost sancționată contravențional și pentru educația proastă oferită copilului ei. De asemenea, familia femeii se afla în vizorul poliției.

Apartamentul unde s-a produs odioasa crimă era închiriat de aproape două luni. Suspecții nu-și recunosc integral vina.

Poliția a menționat că tatăl copilei de un an și zece luni nu era implicat în creșterea și educarea fetiței. Mama acesteia era într-o relație cu o persoană aflată în detenție.

Dacă vor fi găsiți vinovați suspecții riscă de la 15 la 20 de ani de pușcărie. sau detenție pe viață. Oamenii legii au pornit un dosar penal și cercetează toate circumstanțele în care s-a produs crima.

Noutăţile partenerilor

comentarii: