image
Sursa foto: Getty Images

Veste tristă pentru fanii Real şi Barca: Anunţ oficial de la PSG; Mbappe şi Neymar nu pleacă

Neymar şi Kylian Mbappe, cele mai mari staruri de la Paris Saint-Germain şi din fotbalul francez, sunt doriţi la Barcelona şi Real Madrid, însă clubul parizian nu are de gând să îi vândă.

Anunţul a fost făcut chiar de către Ander Herrera, coleg cu Neymar şi Mpappe, la PSG. Mijlocaşul spaniol, născut în Bilbao, a declarat că cele două superstaruri nu vor pleca în această vară, potrivit Sky Sports.

"Am vorbit despre asta cu Kylian, PSG nu este un club care îşi vinde starurile. Din contră, le cumpără. Clubul este suficient de puternic din punct de vedere financiar pentru a îi ţine pe amândoi", a spus Herrera, care a mai adăugat că cei doi sunt fericiţi la Paris şi nu îşi doresc să plece.

Neymar şi Mbappe nu sunt importanţi la PSG datorită impactului pe care îl au în afara terenului, ci şi pentru ceea ce fac pe teren. În acest sezon, în care PSG a fost declarată campioană, Neymar a marcat 13 goluri şi a oferit şase assist-uri în 15 meciuri, în timp ce Mbappe a marcat 18 goluri şi a dat şapte pase de gol în 20 de meciuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: