image
Sursa foto: novostipm

Presa din Transnistria anunță primul deces de coronavirus în regiune; Ce spune Ministerul de la Chișinău

În regiunea transnistreană a fost înregistrat primul deces de coronavirus. Potrivit presei de la Tiraspol, este vorba de o pacientă cu vârsta de 55 de ani.

Femeia ar fi fost internată inițial la spitalul republican din Tiraspol, secția pneumologie, fiind diagnosticată cu pneumonie bilaterală. În aceeași secție se trata un pacient care ulterior a fost diagnosticat cu Covid 19. Când s-a aflat diagnoza bărbatului, femeia ar fi fost transferată la spitalul din Slobozia, unde la scurt timp a decedat. Presa de la Tiraspol mai anunță că medicii au primit ieri rezultatele testului de laborator și acestea au confirmat prezența coronavirusului în organism.

Pacienta mai suferea și de alte boli cronice, cum ar fi diabetul zaharat și boli coronariene.

Potrivit presei de la Tiraspol în spitalul din Slobozia, unde sunt aduși pacienții suspecți de coronavirus, pe moment sunt internate 86 de persoane. 12 dintre aceștia sunt copii.

Potrivit Ministerului Sănătății de la Chișinău în regiunea transnistreană au fost confirmate 18 cazuri de infecție cu noul coronavirus.Până la momentul actual nu au fost informați despre un eventual caz de deces.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: