image
Sursa foto: Jurnal.md

Socialistul Bogdan Țîrdea îi numește „insecte” pe alegătorii lui Andrei Năstase

Isterie în rândul socialiștilor după ce Andrei Năstase a refuzat propunerea lui Ion Ceban de a participa „dezbateri zilnice”. Deputatul PSRM Bogdan Țîrdea i-a numit „insecte” pe susținătorii președintelui Platformei DA.

„Astăzi activistul neînfricat pentru drepturile insectelor, Andrei Năstase, a refuzat participarea la dezbateri publice cu Ion Ceban. Strategia lui Năstase este clară. În primul tur s-a ascuns de alegători, iar în turul doi se va ascunde de Ceban”, a comentat Ceban pe contul său de Facebook.

Reacția conducerii Platformei DA nu a întârziat să apară.

„Dragi locuitori ai Chişinăului care l-ați votat pe Andrei Năstase! Dragi cetăţeni care ați protestat împotriva regimului la apelul lui Andrei Năstase! Astăzi, ideologul socialismului moldovenesc, Bogdan Țîrdea, v-a numit insecte. El a spus această porcărie, comentând cu disperare refuzul lui Năstase de a pierde timp preţios, atunci când Vanea Ceban doreşte”, a declarat Alexandru Slusari.

„Plahotniuc şi apendicele său socialist se tem de oameni liberi şi sunt dispuşi să-i insulte şi să-i provoace. Să unim rândurile şi să le arătăm pe 3 iunie acestor ocupanţi din ţara noastră că locui lor e în cimitirul istoriei”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

„Aceasta este o insultă publică a celor peste 70 de mii de cetăţeni, alegători care l-au sprijinit pe Andrei Năstase în primul tur. Astfel de declaraţii trebuie să fie strict pedepsite”, consideră Dumitru Barbalat.

Drept răspuns la propunerea lui Ion Ceban, reprezentații Platformei DA au declarat anterior că Ceban ar trebui să le explice locuitorilor Chișinăului de ce capitala a ajuns în starea în care se află astăzi, în loc să solicite „dezbateri zilnice” cu Andrei Năstase.

Formațiunea a explicat că Andrei Năstase va accepta toate dezbaterile organizate de mass-media și că nu socialistul ar trebui să fie cel care le creează agenda.

Noutăţile partenerilor

comentarii: