image
Sursa foto: Nadejda Roscovanu

Ce spune Candu întrebat dacă transfugii din Pro Moldova au fost plătiți de Șor când au părăsit PD

Liderul Pro-Moldova, Andrian Candu, afirmă că nu știe, dacă o parte din deputații care anterior au părăsit PD pentru a forma Pro Moldova, iar acum au aderat la Pentru Moldova, au făcut-o pentru că ar fi fost plătiți de Ilan Șor.

„Nicioată nu am avut nici dovezi, nici înțelegerea a tot ce înseamnă bani plătiți și angajamente financiare. Niciodată nu am discutat așa ceva, niciodată nu i-am prins la mână. Asta se va vedea în funcție de comportamentul lor ulterior”, a declarat Andrian Candu la Secretele Puterii de la Jurnal TV.

„Sigur nu mă simt bine și sunt responsabil de echipa pe care am onoarea s-o conduc. Sigur că am speranța că cei șase care au plecat se pot regăsi într-o majoritate parlamentară”, a mai spus Candu.

Precizăm că șase deputați din Pro Moldova au anunțat în ultima perioadă că părăsescu grupul parlamentar și aderă la platforma parlamentară „Pentru Moldova”, alături de fracțiunea Partidului Șor.

Platforma proaspăt creată numără nouă deputați de la Șor și cei șase deputați care l-au abandonat pe Andrian Candu: Sergiu Sârbu, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Corneliu Padnevici și Elena Bacalu.

Live - Secretele Puterii, 18.11.2020

COMENTEAZĂ LIVE PE PAGINA NOASTRĂ www.facebook.com/secreteleputerii/ Publicată de „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV pe Miercuri, 18 noiembrie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: