image
Sursa foto: gazzetta.it

Reprimită în Europa, Milan are planuri mari: Primul jucător care poate ajunge pe San Siro, după decizia TAS

AC Milan a avut succes la TAS, care a anulat decizia UEFA de a-i exclude pe rossoneri din Europa League. Astfel, echipa lui Gennaro Gattuso va evolua direct în grupele celei de-a doua competiţii continentale.

Conducerea clubului a publicat un comunicat oficial, în care a promis fanilor că echipa care are 7 Ligi ale Campionilor în palmares va redeveni curând solidă, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. În ceea ce priveşte primul aspect, unul dintre obiective este transferul lui Alvaro Morata, care şi-ar fi dat deja acordul să joace pe San Siro, anunță digisport.ro.

După un sezon dezamăgitor la Chelsea, atacantul spaniol e pregătit să revină în Serie A, unde a evoluat timp de două sezoane, la Juventus, îniante de a fi răscumpărat de Real Madrid. Potrivit jurnalistului italian Alfredo Pedulla, Morata a acceptat oferta primită de la Milan încă înainte de verdictul TAS, ceea ce confirmă disponibilitatea sa de a se întoarce într-un campionat pe care deja îl cunoaşte şi în care s-a simţit foarte bine.

Un eventual transfer al lui Morata ar facilita şi trecerea lui Gonzalo Higuain la Chelsea, unde ar avea şansa de a lucra cu fostul său antrenor de la Napoli, Maurizio Sarri. Un efect de domino început cu despărţirea lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid şi achiziţionarea sa de către Juventus, care, astfel, nu mai are nevoie de serviciile argentinianului.

În vârstă de 25 de ani, Alvaro Morata l-ar înlocui la Milan pe Nikola Kalinic, dezamăgitor în singurul sezon petrecut în Lombardia. Croatul este aproape de un transfer în Spania, la Atletico Madrid.

Carlos Bacca, împrumutat la Villarreal în sezonul trecut, şi Andre Silva sunt alţi jucători care au şanse mari să se desprată definitiv de Milan în această perioadă de transferuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: