În acest context, Alexandru Slusari spune că în această perioadă, când poporul se luptă pentru dreptate și validarea mandatului lui Andrei Năstase, primarul-interimar trebuie să întreprindă imediat următorii pași:

1. Să se adreseze către Consiliul Municipal cu solicitarea revocării viceprimarului Nistor Grozavu, care o perioada îndelungată semnează toate documentele necesare pentru mafia imobiliară.

2. Să revoce toate actele permisive pentru construcția blocurilor locative pe str. Bogdan Voievod,1 și demolarea cinematografului Gaudeamus.

Documentele pentru Bogdan Voievod,1 au fost eliberate cu încălcări GRAVE ale legislației: în aceasta zona nu se permite construcția clădirilor cu înălțimea de peste 25 metri și apartamentele nu pot ocupa mai mult de 50%, două terenuri din cinci sunt proprietatea municipală și nu există nicio decizie a Consiliului privind transmiterea acestora în proprietate sau folosință privată, nu există avizul necesar în conformitate cu Legea drumurilor.

Pentru demolarea cinematografului Gaudeamus nu există avizul Ministerului Culturii.

3. Să inițieze o anchetă internă privind acțiunile lui Nistor Grozavu și arhitectul-șef privind eliberarea documentelor permisive pentru aceste cazuri cu transmiterea tuturor materialelor în Procuratura.

4. Să demareze un proces de verificare a tuturor documentelor permisive pentru construcții/demolări în mun. Chișinău pentru ultimii doi ani. Acolo se vor găsi foarte multe lucruri interesante.

Anume aceste acțiuni au fost în planuri prioritare ale primarului ales Andrei Năstase.

„Domnul Codreanu are acum o șansă uriașă să demonstreze cu cine este dânsul - cu MAFIA sau cu POPORUL”, a punctat Alexandru Slusari.