image
Sursa foto: Profimedia

”Vrei să vii la Barcelona?” Reacția lui Robert Lewandowski, direct de pe covorul roșu de la Cannes

Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski (33 de ani), susține că există un acord total între atacantul polonez și FC Barcelona, însă mai trebuie la punct un detaliu esențial: suma de transfer pe care o va primi Bayern Munchen.

Prezent la Festivalul de Film de la Cannes, alături de soția sa Anna Lewandowska, cea care l-a dat de gol cu privire la iminentul transfer la Barcelona, a fost chestionat din public în legătură cu mutarea în Catalunia, iar polonezul a reacționat imediat.

”Vrei să vii la Barcelona?”, a fost întrebarea la care Robert Lewandowski a reacționat prompt cu un zâmbet larg, lăsând să se înțeleagă că aceasta este dorința sa, informează Mundo Deportivo.

În urmă cu câteva zile, presa din Spania a anunțat că Barcelona a înaintat o primă ofertă oficială către Bayern Munchen, de 32 de milioane de euro, însă propunerea nu a fost pe placul bavarezilor. Campioana din Bundesliga solicită mult mai mulți bani în schimbul golgheterului său.

Astfel, potrivit Marca, Bayern nici nu se gândește să-l lase pe Lewandowski să plece la Barcelona pentru mai puțin de 50 de milioane de euro, chiar dacă în vara anului 2023 l-ar putea pierde gratis.

În acest moment, Barcelona este dispusă să ofere maximum 40 de milioane de euro, cu bonusuri incluse. Deocamdată, transferul pare să fi intrat în impas și rămâne de văzut care parte va face un compromis pentru ca afacerea să se materializeze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: