image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski a luat decizia finală! Unde va juca sezonul viitor

Robert Lewandowski va intra în vară în ultimul an de contract cu Bayern, iar în ultima perioadă s-a vorbit despre o plecare.

Atacantul polonez ar fi dorit să-și continue carieră în alt campionat, iar Barcelona s-a arătat interesată să-l transfere încă de la finalul acestui sezon. Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, susține, însă, că nu se pune problema unei plecări.

La conferința de presă premergătoare meciului cu Borussia Dortmund, programat sâmbătă, de la ora 19:30, în direct la Digi Sport 2, Julian Nagelsmann a anunțat că Robert Lewandowski își va respecta contractul și, cel puțin până în vara anului 2023, va juca la Bayern Munchen.

”Lewi are un contract și va continua la noi”, a spus Julian Nagelsmann, citat de Sport.es.

Barcelona va fi, astfel, nevoită să se reorienteze în vară, când prioritatea în mercato este reprezentată de aducerea unui atacant central, iar variantă cel mai pe placul catalanilor este Erling Haaland.

Totuși, aducerea lui Erling Haaland, care este dorit și de Manchester City, ar presupune un efort considerabil imens, iar Barcelona, spre deosebire de clubul englez, nu este într-un moment ideal din punct de vedere financiar.

O altă opțiune a Barcelonei este Gabriel Jesus, chiar de la Manchester City. Brazilianul ar lua în considerare să plece tocmai din cauza lui Erling Haaland, care, dacă va ajunge sub comanda lui Pep Guardiola, va face ca șansele sale la titularizare să scadă drastic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: