image
Sursa foto: bordergov.md

Doi moldoveni încercau să traverseze frontiera cu acte false; Ce le-au declarat polițiștilor

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Criva și Otaci au identificat în acte semne neveridice și lipsa elementelor de protecție. Incidentele au fost înregistrate în acest weekend, fiind documentați doi conaționali.

La linia de control, pe sensul de intrare în țară prin punctul de trecere Criva s-a apropiat un mijloc de transport de model Mercedes Benz S500 cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene.

În timpul examinării documentelor, inspectorul PF a observat neclarități privind originalitatea asigurării internaționale și a reviziei tehnice.

Verificările suplimentare atât cu tehnica din dotare cât și în baza de date a Lituaniei a confirmat neveridicitatea actelor sus menționate.

Audiat, locuitorul orașul Râșcani, a comunicat că nu cunoaște nimic despre cele depistate, iar ca urmare autoturismul a fost indisponibilizat în parcarea SPF Criva până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Un alt act trimis spre efectuarea expertizei este un permis de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile Federației Ruse.

Acesta a fost prezentat de către un conațional în vârstă de 20 de ani polițistului de frontieră din PTF Otaci pentru a i se autoriza ieșirea din R. Moldova.

Întrebat cum a ajuns în poseseia actului cu indici de falsificare, tânărul a susținut că ar fi o greșeală la mijloc, întrucât a finalizat școala auto din orașul Krasnogosrk.

În prezent sunt întreprinse toate acțiunile necesare pentru a clarifica situațiile semnalate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: