image
Sursa foto: GettyImages

Un bărbat a fost ucis de cocoșul pe care îl pregătea pentru o luptă ilegală

Un cocoș căruia i-a fost atașat un cuțit, pentru o luptă ilegală de cocoși, și-a ucis proprietarul. Incidentul a avut loc în sudul Indiei, relatează BBC.

Proprietarul cocoșului a fost înjunghiat în burtă, în timp ce pasărea încerca să scape din mâinile lui. Bărbatul a murit în drum spre spital, din cauza pierderii de sânge.

Poliția caută acum încă 15 persoane implicate în evenimentul care a avut loc în satul Lothunur din statul Telangana, la începutul acestei săptămâni.

Cocoșul a fost dus la o secție de poliție, după care a fost transferat la o fermă.

Potrivit polițiștilor, cocoșul era pregătit pentru o luptă ilegală, atunci când a încercat să scape. Proprietarul său a încercat să-l prindă, dar a fost lovit de cuțitul lung de 7 centimetri prins pe piciorul cocoșului.

Luptele de cocoși au fost scoase în afara legii în India în 1960, dar sunt încă destul de frecvente în zonele rurale, cum ar fi Telangana.

Nu este prima dată când un proprietar este ucis de propriul cocoș. Anul trecut, un bărbat din Andhra Pradesh a murit după ce a fost lovit în gât de o lamă atașată de piciorul cocoșului său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: