image
Sursa foto: captură video

A furat un autoturism, l-a accidentat și a fugit de la fața locului; Un tânăr din Florești, cercetat de polițiști // VIDEO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar dintr-o localitate din raionul Florești, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de furtul unui automobil.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Ciocana au fost sesizați pe data de 6 martie, de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, locuitor a comunei Colonița, precum că din ogradă i-a fost răpit automobilul ,,Volkswagen T4”. În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști și din cele comunicate de către proprietar, s-a stabilit că automobilul era descuiat, iar cheile se aflau în contact.

Ofițerii de investigație au dispus mai multe măsuri speciale pentru depistarea automobilului, dar și a persoanei care a comis infracțiunea. Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost găsit pe bulevardul Negruzzi intersecție cu strada Albișoara din capitală, accidentat, iar suspectul în comiterea infracțiunii a fugit de la fața locului.

Ulterior suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina, comunicând că a furat unitatea de transport pentru a se deplasa până în municipiul Chișinău. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt, jaf și huliganism. Pentru fapta comisă el riscă conform legislației închisoare de la 3 la 5 ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: