image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, sfătuit să plece de la Manchester United chiar de un fost jucător. Destinație surprinzătoare

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a revenit în vara trecută la Manchester United, care i-a plătit lui Juventus aproximativ 20 de milioane de euro pentru a-l transfera pe portughez.

Lusitanul a fost unul dintre puținii jucători care au performat în actuala stagiune pe Old Trafford, însă rezultatele echipei l-ar putea face să se gândească la o plecare prematură.

Cristiano Ronaldo este în continuare un idol pe Old Trafford, iar majoritatea suporterilor îl consideră ca fiind cel mai bun jucător din istoria formației. Revenirea sa în Premier League a fost primită cu entuziasm, dar în ciuda evoluțiilor sale foarte bune, rezultatele nu au fost cele dorite.

Tocmai din acest motiv, Garth Crooks, analist sportiv în Anglia și fost atacant al lui Manchester United, l-a sfătuit pe lusitan să se gândească la o plecare în MLS, la echipa lui David Beckham, Inter Miami.

"Îl respect foarte mult pe Ronaldo pentru tot ce a făcut în carieră. Chiar și acum, e într-o condiție fizică excepțională și un exemplu de urmat pentru colegi. Totuși, îl sfătuiesc să să gândească la liniștea sa.

Statele Unite ar reprezenta un loc excelent pentru asta, mai ales că este pe finalul carierei, iar vârsta nu iartă pe nimeni", a fost Crooks, conform Mirror.

După ce a reușit să se califice alături de naționala Portugaliei la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a revenit la antrenamentele lui Manchester United cu 3 zile înainte partidei de Premier League, contra celor de la Leicester.

Totuși, lusitanul a acuzat o stare de rău și nu a putut să joace, iar elevii lui Ralf Ragnick s-au încurcat chiar pe Old Trafford. Manchester United a remizat cu Leicester, 1-1, într-o partidă pe care chiar erau aproape să o piardă, dacă nu intervenea VAR și anula un gol al oaspeților în minutul 81.

În urma acestui rezultat șansele celor de la Manchester United de a prinde un loc în top 4 s-au diminuat, pentru că pe lângă Arsenal, "diavolii" se mai luptă și cu West Ham și Tottenham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: