image
Sursa foto: Getty Images

Veste uriaşă pentru fanii lui AC Milan! Ibrahimovic şi Donnarumma, aproape de prelungirea contractelor

Zlatan Ibrahimovic şi Gianluigi Donnarumma sunt foarte aproape de a îşi prelungi contractele cu AC Milan după ce au avut o întâlnire cu celebrul impresar Mino Raiola.

Cei doi jucători, extrem de importanţi pentru AC Milan, au zburat sâmbătă cu un elicopter privat, direct de pe terenul de antrenament de la Milanello, la casa lui Mino Raiola din Monte Carlo. Potrivit Gazzetta dello Sport, ambii fotbalişti sunt încântaţi să continue la Milan şi ar accepta chiar şi diminuarea salariilor.

Lui Ibrahimovic îi expiră contractul în această vară, iar Donnarumma ar intra în ultimele 12 luni de contract. Ambii au fost în dubii în legătură cu viitorul lor pe San Siro, însă după ce conducerea "diavolilor" i-au prelungit contractul lui Stefano Pioli şi au respins aducerea lui Ralf Rangnick, cei doi jucători şi-au schimbat decizia.

Aceeaşi sursă notează că Ibrahimovic ar urma să semneze prelunigrea pentru încă un sezon, dar suedezului ar urma să îi fie micşorat salariul, iar ulterior să primească un rol de ambasador în cadrul clubului. Cât despre Donnarumma, tânărul portar ar primi o prelungire scurtă, până în 2022, cu o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro, în cazul în care Milan ratează calificarea în UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: