image
Sursa foto: elynews.com

Elevii de gimnaziu și liceu, obligați să poarte măști; Cum vor fi organizate activitățile cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Angajații instituțiilor de educație, precum și elevii claselor gimnaziale și liceale vor purta obligatoriu măști de protecție. Este ultima decizie luată de Comisia Națională pentru Sănătate Publică.

Comisia a decis desfășurarea la distanță a orelor la disciplinele de studii conform Planului cadru pentru clasele din ciclul primar, gimnazial și liceal, în perioada 21-24 decembrie.

Totodată, începând cu 14 decembrie, vor fi suspendate activitățile extrașcolare (cercuri și secții sportive) în incinta instituțiilor de învățământ și desfășurarea acestora la distanță.

Activitățile educaționale cu prilejul sărbătorilor de iarnă în școli și grădinițe se vor organiza în clase/grupe cu respectarea distanței sociale, cu prezența doar a profesorilor/educatorilor din clasa/grupa respectivă. Clasele și grupele vor fi asigurate cu condiții corespunzătoare pentru igiena/dezinfecția mâinilor.

Se interzice organizarea festivităților cu prilejul sărbătorilor de iarnă în instituțiile de învățământ de tip: centre de excelență, colegii, școli profesionale, universități

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: