image
Sursa foto: Getty Images

Englezii sunt în semifinalele Cupei Mondiale, după 28 de ani

Anglia - Suedia 2-0. Naționala lui Gareth Southgate s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia după un meci pe care l-a dominat fără probleme de la un capăt la celălalt. Primul gol al întâlnirii a fost înscris de Harry Maguire, fundașul de 25 de ani al lui Leicester.

A fost primul gol reușit de apărătorul central în tricoul naționalei Angliei, iar imediat după reușita din minutul 30 englezii au scris că în sfârșit Maguiere s-a răzbunat pe suedezi. În iunie 2016 englezul s-a plâns pe twitter că s-a chinuit ore bune să monteze o lampă cumpărată de la gigantul suedez Ikea.

"Tocmai ce am petrecut 4 ore încercând să montez o lampă de birou. Jur că mă voi răzbuna pe neamul suedez, în această viață sau în următoare" e mesajul postat pe twitter de Maguiere în urmă cu doi ani. Așa cum era de așteptat, acesta a devenit viral după reușita fundașului în duelul Anglia - Suedia.

Maguire este al patrulea jucător englez care marchează primul său gol la națională într-un meci dintr-o fază eliminatorie a Cupei Mondiale. Ceilalți trei sunt Alan Mullery, David Platt și Rio Ferdinand.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: