image
Sursa foto: Profimedia

Inzaghi şi-a salvat scaunul. Ce mesaj are despre viitorul său la Inter

Cu spectrul demiterii în faţă, Simone Inzaghi (46 de ani) a scăpat cu faţa curată după un meci extrem de complicat, Inter-Barcelona, scor 1-0, care a fost în direct la Jurnal TV.

Prilej pentru antrenorul vicecampioanei Italiei să transmită contestatarilor mai multe mesaje, între care cel mai surprinzător este acela că această victorie cu Barca nu ar trebui privită ca o mare surpriză.

Inter a cedat deliberat posesia Barcelonei şi a lovit pe contraatac, prin Calhanoglu, dar majoritatea specialiştilor spun că spaniolii au avut cel puţin un penalty în prelungiri, neacordat.

„Nu aș spune că a fost neașteptat. Am spus dinaintea meciului că avem o oportunitate grozavă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume”, a declarat Inzaghi pentru Sky Sport Italia, citat de football-italia.net.

„Am jucat cu agresivitate, hotărâre, pentru că este singura modalitate de a-i învinge pe acești adversari. Așteptam de mult timp asta, mă bucur pentru fani și pentru club, dar încă nu am realizat nimic, trebuie să fie o noapte minunată care să marcheze începutul a ceva”, a completat antrenorul italian.

Inter venea după o înfrângere cu AS Roma, meci în care jucătorii lui Mourinho au întors rezultatul, scor final 1-2.

„Am fost foarte, foarte dezamăgit de rezultatul împotriva Romei, dar nu de cum am jucat. Serile ca aceasta ne vor face bine, trebuie să ne recuperăm acum energia și avem teren de recuperat în Serie A", a afirmat Inzaghi.

În această seară Jurnal TV va difuza meciul dintre Real Madrid și Șahtior Donețk care va începe de la ora 22.00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: